Print this page

24ωρη Γενική Απεργία στις 27-11-2014. Ανακοίνωση του Ε.Κ.Θ.

Rate this item
(0 votes)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Αντιστεκόμαστε, Αντιδρούμε και Απεργούμε στις 27 Νοέμβρη κατά των κυβερνητικών μέτρων και πολιτικών, που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, το κοινωνικό κράτος να μετατρέπεται σε φιλανθρωπικό, με τον κόσμο της μισθωτής εργασίας να συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του για πολλοστή φορά τα βάρη της κρίσης και των ελλειμμάτων  για τα οποία δεν ευθύνεται.

Η κυβέρνηση δυστυχώς συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη τακτική με την ίδια αδιέξοδη πολιτική. Συνεχίζει να υπονομεύει την κοινωνική συνοχή, να επιβάλλει μέτρα που οδηγούν στην εισοδηματική καθίζηση του συνόλου των νοικοκυριών της χώρας, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την έξοδο από την κρίση.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ

ΣΤΙΣ 10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Θ.

 

Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

 

   Ο Πρόεδρος                          Ο Αν. Γραμματέας

Π. Τσαραμπουλίδης                   Α. Αραμπατζής

 


 

Η προσυγκέντρωση του Σωματείου μας είναι στις 10.30, στο Εργατικό Κέντρο, στην γωνία Ολύμπου και Αγν. Στρατιώτου, στην κάτω πλευρά δίπλα στην Ρωμαϊκή Αγορά.

Πληροφορίες: τηλ. 6978007103

Last modified on Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 22:10
Super User

Latest from Super User

Login to post comments